Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 To jest moje moto, Jest mi na nim bardzo wygodnie i jak na razie nie chcę zmian.... jeździłeś na innym? masz porównanie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ARG 1 050 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 jeździłeś na innym? masz porównanie? Ale proszę nie nakłaniać kolegi do zdrady, to nieetyczne :? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomaszI 1 550 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 no to faktycznie ta z allegro ma obniżaną kanapę, a raczej miała, bo się sprzedała :/ "Mądry polak po szkodzie" :/ Także szukam dalej. W uzupełnieniu: Gees wysokość siedziska: niska kanapa - 78 cm wysoka kanapa - 82 cm W Dakarze: niska kanapa - 83 cm wysoka kanapa - 87 cm Prześwit: gees - 146 mm (gotowy do jazdy, zatankowany - bez ładunku) dakar - 196 mm (j.w.) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 Ale proszę nie nakłaniać kolegi do zdrady, to nieetyczne :? Oj tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
marcin198787 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 dzięki za odpowiedzi :) Jedno pytanie. Czy moto z przebiegiem 64 tys. "da radę" czy lepiej rozglądać się za czymś, co ma mniej nakręcone na licznik? http://otomoto.pl/bmw-f-f-650-gs-f650-gs-f650gs-M3764697.html Do Olkusza mam tylko 100km. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 540 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 dzięki za odpowiedzi :) Jedno pytanie. Czy moto z przebiegiem 64 tys. "da radę" czy lepiej rozglądać się za czymś, co ma mniej nakręcone na licznik? http://otomoto.pl/bm...s-M3764697.html Do Olkusza mam tylko 100km. Jesli wszystko z nim wporzadku to przebiegiem sie nie przejmuj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pepsi001 61 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 dzięki za odpowiedzi :) Jedno pytanie. Czy moto z przebiegiem 64 tys. "da radę" czy lepiej rozglądać się za czymś, co ma mniej nakręcone na licznik? http://otomoto.pl/bm...s-M3764697.html Do Olkusza mam tylko 100km. Jak będziesz w Olkuszu to zapraszam na kawę to pogadamy, może się dogadamy :) P.S. Tego motka z ogłoszenia oglądaliśmy tydzień temu z Pzukiem dla jego znajomego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 705 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 jeździłeś na innym? masz porównanie? Jeździłem... W tym sezonie przejechałem trochę na 1200rt... Nie ma co porównać. Co by nie powiedzieć to gs zawsze dostanie w dupę w porównaniu z rt... a jednak wolę gs-a. Dlaczego??? A skąd ja mam kurna wiedzieć??? Może właśnie za te minusy?? Może było za mało tego "trochę"? A może dlatego, że panuję nad SOBĄ na gs-sie?? Może po prostu się boję większego?? Sam się często zastanawiam. Ale proszę nie nakłaniać kolegi do zdrady, to nieetyczne :? A wprost przeciwnie... kusić... nikt się z moto żenił nie będzie :) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
marcin198787 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 pepsi001, jeśli będę to skorzystam z zaproszenia, dzięki :) Dogadamy się? Chcesz się pozbyć R1150GS z avatara w cenie F650GS? ;) Możesz coś więcej powiedzieć o tej eFce? Jak ze stanem mechaniki, jak wizualnie się prezentuje? Ostatnio widziałem jeden egz., rysa na rysie, cały moto odrapany, wyglądał tragicznie. Oglądaliście i nie kupiliście bo? Jest jeszcze ten http://otomoto.pl/show?id=M3403911 Moja szybka krótka wiadomość do sprzedawcy: "Witam. Czy jest możliwość otrzymania dokładnych zdjęć sprzedawanego przez Pana BMW F650GS? Czy sprzedawana wersja ma obniżaną kanapę czy standardową? W jakim stanie jest napęd/opony, ile orientacyjnie km było na nich przejechane? Czy motocykl był lakierowany? Czy po przebiegu 50tys. km był przeprowadzany serwis? Cena podana w ogłoszeniu jest ceną ostateczną, czy jest możliwość negocjacji?" I jego jeszcze szybsza odpowiedź: "Witam -motocykl posiada seryjna kanape ale na zawieszeniu jest mozliwosc obniżenia motocykla -naped jest nowy przejechane ma może 50km -motocykl jest na 1000% nie lakierowany -gwarantuje -motocykl przeszedł duzy serwis wraz z wymianą napedu co wczesniej wspominałem -negocjacja jest mozliwa na miejscu po ogledzinach motocykla przez Pana dodam iż motocykl w zeczywistosci wyglada jak nowy wiem co mówie zapraszam pozdrawiam" Jeśli facet dałby radę podjechać gdzieś w okolice Częstochowy (pisze, że istnieje możliwość transportu), to też chętnie zobaczyłbym ten egzemplarz, bo kusi wyposażeniem i myślę, że w cenie 15-15,5 tyś. byłoby warto? W każdym razie jutro do niego zadzwonię i zobaczymy czy dałby radę spotkać się gdzieś w połowie trasy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pepsi001 61 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Mówiąc o dogadaniu miałem na myśli swojego GSa którego wystawiłem w dziale "sprzedam" :) A ten z ogłoszenia prezentował się "na żywo" ogólnie bardzo przyzwoicie, silnik i prowadzenie też wydają się OK. Tylko zastanawiające było dlaczego przedni błotnik polakierowany jest tylko od zewnątrz i dlaczego ma zwykłe przewody hamulcowe a nie w oplocie jak powinny być w tym modelu - nasze podejrzenie; mógł być wymieniany przód, tym bardziej że w garażu stoi 1200-tka ze zmielonym przodem. Kolega zauważył jeszcze że kontrolka temp. płynu coś za długo mryga zanim zgaśnie - nasze podejrzenie; zbliżająca się awaria pompy wody (na forum o tym podobno pisano:) Do tego doszedł brak ABSu i grzanych manetek i chłopak zrezygnował z zakupu. Zaznaczam że nie jesteśmy mechanikami ani blacharzami i możemy się mylić. Edytowane 2 Październik 2013 przez pepsi001 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ARG 1 050 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2013 (edytowane) Jest jeszcze ten http://otomoto.pl/show?id=M3403911 (...) Oczywiście to nie dyskwalifikuje tego motocykla, ale sprzedaje się już przynajmniej od roku, wisiał w ogłoszeniach gdy jeszcze szukałęm motka ;). Ofk jeśli jest blisko warto podjechać i obejrzeć. Edytowane 3 Październik 2013 przez ARG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
marcin198787 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2013 ARG, no właśnie niestety jest daleko, 340 km w jedną stronę. Może jest ktoś z okolicy Kutna, kto mógłby zerknąć na ten konkretny egzemplarz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
marcin198787 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2013 http://allegro.pl/bmw-f-650-gs-i3603441864.html co sądzicie na ten temat? Ogłoszenie wisi od godziny. Do Rybnika mam 10 km, jutro pojadę go obejrzeć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2013 Kanapa normalna jest czyli "wysoka". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
marcin198787 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2013 stwierdziłem, że z niską też mogę kupić, najwyżej dopłacę za przetapicerowanie. grunt, że Moto blisko,a nie z drugiego końca Polski. zobaczymy jutro ile z tego opisu to prawda :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
marcin198787 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2013 moto po oględzinach. Sam nie wiem co o nim myśleć. Przedni "dziób" lata góra-dół przy odpalonym silniku, ewidentnie coś jest luźnego, poza tym zauważyłem brak śrub mocujących osłony akumulatora i zbiornika oleju. To co mnie najbardziej zastanawia to łuszcząca się farba na silniku, z obu stron przy każdym wężu, dodatkowo także przy uszczelkach głowicy. Lakier miejscami przerysowany, osłona prawego wydechu także, kufer z prawej strony mocno porysowany, dodatkowo ma urwany zaczep do mocowania go na motocyklu, także wszystki wskazuje, że chyba był szlif. Cena 12,5 tys. w tym przypadku jest chyba średnio zachęcająca. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach