nokian66 1 262 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 Poszukuję jakiejś, może być nawet ta skrócona Instrukcja obsługi BMW F650gs (2001- ) koniecznie w języku polskim. Na internecie widzę tylko w obcych jęz. Może ktos posiada jakąś książeczkę lub w wersję elektroniczną. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pepsi001 61 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 (edytowane) Potrzebujesz instrukcję obsługi czy serwisówkę? A nie sorki też mam obie tylko po angielsku. Edytowane 1 Październik 2013 przez pepsi001 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
nokian66 1 262 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 z tego co wiem to serwisówki nie ma po polsku, może ktoś ma chociaż instrukcje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 ja chyba mam po polsku. takie przedruk - xero, wroce do domu to sprawdze i dam znac. pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
nokian66 1 262 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 jak co daj znać na PW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 dalem PW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 jakby ktos szukal to mam zeskanowana, w formacie A4. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Cezex 14 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Ja w PL to też bym poprosił. Mam oryginały po Niemiecku i po Angielsku, a nietety nie jestem aż tak biegły w tych językach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bond 1 586 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2013 to moze po rosyjsku :) ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Lobo 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 jakby ktos szukal to mam zeskanowana, w formacie A4. Witam. Niedawno kupiłem f650 gs 2000r. Chciałbym przygotowac go do sezona. Szukałem instrukcji, ale po francusku i po niemiecku ja nie panimajet. Jakbyś mógł kolego wysłac mi meila z instrukcja w j. polskim bym był baaardzo wdzięczny, a browar by cię nie ominął :drinkbeer: Z góry dzięki. Pozdrawiam Lobo. Lobo.80@wp.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2014 Witam. Niedawno kupiłem f650 gs 2000r. Chciałbym przygotowac go do sezona. Szukałem instrukcji, ale po francusku i po niemiecku ja nie panimajet. Jakbyś mógł kolego wysłac mi meila z instrukcja w j. polskim bym był baaardzo wdzięczny, a browar by cię nie ominął :drinkbeer: Z góry dzięki. Pozdrawiam Lobo. Lobo.80@wp.pl A może by tak przywitać się z nami na początek ;) Zapraszam do Przywitalni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dantes 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 Witam kolegów, Mój tata właśnie zakupił taki motocykl poszukuję instrukcji w wersji polskiej jęsli ktoś by był w stanie pomóc proszę o kontakt na priv. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Marcin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 taki zwyczaj obyczaj ze trzeba ladnie sie uklonic, przedstawic i pozdrowic zarzad , w przywitalni ;P potem przeczytac posty - znalezc kto sie chwalil ze ma instrukcje, podac mu namiary , a on zapewne wysle ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 Pewnie tata był w Przywitalni, a wy się czepiacie ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 1 590 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 (edytowane) Skrócona instrukcja obsługi wszystkich modeli f650 1. Zatankuj 2. Uruchom 3. Ogień na tłok 4 . Repeta Edytowane 9 Lipiec 2014 przez gsdakar 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 521 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 (edytowane) Taa, tłoki... Edytowane 9 Lipiec 2014 przez agreSorek 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FALCON 5 893 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 (edytowane) aj tam, aj tam czepiasz się, Andrzeju :) Edytowane 9 Lipiec 2014 przez FALCON 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 1 590 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2014 Poprawione :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pietka 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2015 jakby ktos szukal to mam zeskanowana, w formacie A4. Witam jak mozna by uzyskać instrukcję obsługi do BMW F 650 GS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2015 Podeslij email Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pietka 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2015 wielkie dzięki Żeglarz :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Motylowa 84 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2015 jakby ktos szukal to mam zeskanowana, w formacie A4. to i ja poproszę.. w obcych językach też mam... ale jako że zdolności lingwistycznych u mnie totalnie brak, to wolę czytać w ojczystym języku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2015 to i ja poproszę.. w obcych językach też mam... ale jako że zdolności lingwistycznych u mnie totalnie brak, to wolę czytać w ojczystym języku zapodaj numer skrytki pocztowej , wysle golebia priorytetem, zeby pod choinka wyladowal ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Motylowa 84 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2015 zapodaj numer skrytki pocztowej , wysle golebia priorytetem, zeby pod choinka wyladowal ;) blondynka jestem, myslałam że w prywatnej wiadomości wyślesz ;) easy@motocykle.org ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2015 w prywatnej chiba ni ma ataczmentuf ;) poszlo golebiem! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach