krecik_m 62 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 Kupię plastikową nakładkę na przedni błotnik do mojego f650 gs z 2002r., chodzi mi o coś takiego jak na poniższym zdjęciu lub podobnego. Będę wdzięczny za ewentualne namiary lub konkretne propozycje! Zdjęcie zamieszczam bez zgody właściciela!!!:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 339 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 W serwisie BMW dostaniesz . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FALCON 5 956 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 (edytowane) W BMW nówka ok. 130 - pln brutto To jest nakładka od Dakara - jak Ci powiedzą, że nie pasuje to ą zamów i załóż. Zamów też oryginalne śrubki do mocowania (grosze) Edytowane 12 Marzec 2014 przez FALCON Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
krecik_m 62 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 No i gitara! Wiem gdzie szukać, to będę dzwonił do fachmanów i zamawiał!:) Dzięki Panowie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 Czy taka nakładka przystanie też do dakara po lifcie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 Czy taka nakładka przystanie też do dakara po lifcie? Nie 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 (edytowane) Nie Dziękuję.A może jest jakiś w miarę estetyczny sposób na przedłużenie tego błotnika co jest? Ojej, nie zdążyłem :) Edytowane 12 Marzec 2014 przez agreSorek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 Dziękuję. Proszę ;-) 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2014 Dziękuję.A może jest jakiś w miarę estetyczny sposób na przedłużenie tego błotnika co jest? Ojej, nie zdążyłem :) sposób pierwszy sposób drugi sposób trzeci 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2014 To są jakieś błotniki akcesoryjne czy zwyczajnie dopasowane od innych motocykli - cross, enduro ? Te dwa pierwsze chyba niewiele dłuższe od oryginału. Lagi bez półek, chyba wp, także pewnie mocowanie inne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2014 Owszem akcesoryjne. Z pewnością można kupić taki, którego mocowanie będzie pasować do zawieszenia seryjnego. Jest jeszcze opcja zakupu błotnika od wersji do 2003 od rozbitka, przedłużenia go o ten dziobek i zamontowanie do <2004 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2014 Ok,dzięki, to ma sens. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 742 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2014 Ok,dzięki, to ma sens. Tylko zostaw sobie oryginał. Bo jak będziesz sprzedawał z tym zmienionym, to zaraz będą podejrzenia, że moto po przygodzie. 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2014 Tylko zostaw sobie oryginał. Bo jak będziesz sprzedawał z tym zmienionym, to zaraz będą podejrzenia, że moto po przygodzie. No tak, dzięki. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
PBA 6 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 Czy taka nakładka styknie do rocznika 2000? Kurka wodna, nie da się tego przez internet zamówić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2019 Czy taka nakładka styknie do rocznika 2000? Kurka wodna, nie da się tego przez internet zamówić. StyknieWysłane z mojego moto x4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Frodo2404 4 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2019 Na stronie puig jest coś co się wydaje podobne do tego co szukasz. Zajrzyj https://www.puig.pl/blotniki_tylne_i_przedluzenia/przedluzenia_blotnikow_przednich/bmw/przedluzenie_blotnika_przedniego_puig_do_bmw_f650gs_08-12-p2514.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2019 Na stronie puig jest coś co się wydaje podobne do tego co szukasz. Zajrzyj https://www.puig.pl/blotniki_tylne_i_przedluzenia/przedluzenia_blotnikow_przednich/bmw/przedluzenie_blotnika_przedniego_puig_do_bmw_f650gs_08-12-p2514.htmlNie ten motor nie ta część blotnika Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach