Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2015 dalej aktualne....? Pisz PW jak jesteś zainteresowany. Szybciej się dowiesz i w ogóle. PW czy priv - system poczty forumowej - ikonka na górze po prawej stronie ;) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2015 Pisz PW jak jesteś zainteresowany. Szybciej się dowiesz i w ogóle. PW czy priv - system poczty forumowej - ikonka na górze po prawej stronie ;) Ikona koperty w prawym gornym rogu :). 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2015 Ikona koperty w prawym gornym rogu :). Dobrze, że znalazłeś - właśnie o to mi chodziło - to to! ;) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2015 dalej aktualne....? na razie nie niestety albo stety ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mk_fudal 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2015 no to daj znać jak będzie aktualne...jestem poważnie zainteresowany! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 no to daj znać jak będzie aktualne...jestem poważnie zainteresowany! daje znać :D oferta sprzedaży nadal aktualna :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 722 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 (edytowane) O proszę - miałaś jakiś sen proroczy czy coś? :) Edytowane 3 Luty 2015 przez Jezier 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 Rośnie nam drugi Travis :-D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 O proszę - miałaś jakiś sen proroczy czy coś? :) to był impuls ;) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 Rośnie nam drugi Travis :-D sugerujesz cos? ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 671 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 to był impuls ;) Duży ten impuls był? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 Duży ten impuls był? wystarczający ;) niebieski taki :D 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 722 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 Duży ten impuls był? Duży czy nie to nie istotne, ważne, że koleżanka zadowolona :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 a ten impuls to taki do pochwalenia się? ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2015 a ten impuls to taki do pochwalenia się? ;-) jeszcze nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Arthur71 2 676 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2015 Niebieki 16 amperowy impuls :) pozdrawiam Artur Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2015 aktualizacja w pierwszym poście ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2015 No to cena nam się zrobiła bardzo atrakcyjna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2015 No to cena nam się zrobiła bardzo atrakcyjna. Prawda? :D To dlatego, że w tym roku w przeciwieństwie do ubiegłego, podjęłam w końcu męską decyzję o rozstaniu i chce go sprzedać, a nie tylko badać rynek ;) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mygosia 2 801 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 Brawo! :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 A ta koleżanka co żółtka ze Szczecina miala brac to juz cos kupiła? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 230 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 Prawda? :D To dlatego, że w tym roku w przeciwieństwie do ubiegłego, podjęłam w końcu męską decyzję o rozstaniu i chce go sprzedać, a nie tylko badać rynek ;) A co w planach ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Sandzia 3 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 A ta koleżanka co żółtka ze Szczecina miala brac to juz cos kupiła? Jeżeli o mnie chodzi, to jeszcze nie.... a tym jestem zainteresowana :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 No i co mówiłem, co mówiłem??? :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 No i co mówiłem, co mówiłem??? :P Było tyle nie pić to byś pamiętał :P 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach