Moto Troter 4 343 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 Było tyle nie pić to byś pamiętał :P I się nie jąkał. ;-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 230 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2015 Jeżeli o mnie chodzi, to jeszcze nie.... a tym jestem zainteresowana :) I słusznie bo motek zacny :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 A co w planach ? coś z 21 z przodu :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mygosia 2 801 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 może dakara? :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 coś z 21 z przodu :) Murzyn? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Na pewno nie niemiec. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 coś z 21 z przodu :) Justin BIber? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) może dakara? :) nie-e Murzyn? nie-e Na pewno nie niemiec. no raczej Justin BIber? nie znam Edytowane 8 Październik 2015 przez agawu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Masz jeszcze onego? Motek w takim stanie i takiej cenie nie powinien już "zalegać", ale czasem ludzie potrafią szukać kłopotów pod opisem: igła, bez wkładu, w pełni przygotowany ... i szukać przebiegu co już dawno przebiegł ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Masz jeszcze onego? Motek w takim stanie i takiej cenie nie powinien już "zalegać", ale czasem ludzie potrafią szukać kłopotów pod opisem: igła, bez wkładu, w pełni przygotowany ... i szukać przebiegu co już dawno przebiegł ;) mam mam, moze dlatego ze taki zakurzony... ublocony... nieładny... z łańcuchem nie nasmarowanym ;) ? rozgryzłeś mnie ;) :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Może jak umyjesz to na nowo Ci się spodoba? :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Może jak umyjesz to na nowo Ci się spodoba? :P dlatego nie myje - zeby nie płakać i żal mniejszy był... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Lepiej pokaz foty nowego :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 Lepiej pokaz foty nowego :P lepiej nie :lol: nie mam ani fot ani nowego jeszcze ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Filip 761 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 lepiej nie :lol: nie mam ani fot ani nowego jeszcze ;) To trzymam kciuki za "Nowego"! ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2015 To trzymam kciuki za "Nowego"! ;-) Myślisz, że będzie potrzebował? ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Filip 761 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2015 oby nie... ;-P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2015 Wątek do zamkniecia. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach