Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2014 A nie lepiej poka, poka ;) Ooooooo tototo! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 947 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2014 A i ja się zgapiłem, ponieważ 3 października minęły 3 lata na forum :)! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 461 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2014 A i ja się zgapiłem, ponieważ 3 października minęły 3 lata na forum :)! Gratuluję , no i stawiasz :beer: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 947 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Gratuluję , no i stawiasz :beer: Jak się pojawisz gdzieś w polu widzenia to pewnie, że postawię % :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 542 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Aaaaa... To ja też gratuluję :-D 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 947 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Aaaaa... To ja też gratuluję :-D Nie wiem czego, no ale dziękuję ;)! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 542 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Nie wiem czego, no ale dziękuję ;)! Też nie wiem, ale jak Ben pogratulował, to jakieś % na horyzoncie się pojawiły ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Jestem do tego jak zły!!! :D Tez gratuluję, mogę polewać :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 947 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Też nie wiem, ale jak Ben pogratulował, to jakieś % na horyzoncie się pojawiły ;-) To może jutro w Korsarzu :)? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 542 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 To może jutro w Korsarzu :)? Namówiłeś mnie ;-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 947 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2014 Jasinek coś wspominał o jutrzejszym spotkaniu w Korsarzu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach