rav_lcj 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2014 (edytowane) Siema wszystkim, niestety muszę sprzedac moją kochankę BMW F650ST z 1999 roku. Powód? Z powodów wyłącznie finansowych. Motek był cały czas serwisowany i jest całkowicie sprawny. Wyposaony jest w : - szybe turystyczną - podgrzewane manetki - tylni kufer (oryginał BMW) - boczne kufry (oryginały BMW) - tanbag ( oryginał BMW) - uchwyt na navi z logo BMW - gniazdo zapalniczki Z rzeczy serwisowych: - regulacja zaworów - regulacja i pełen serwis gaźnika z wymiana popekanych membran ( oryginały BMW) - łożyska kół (przód i tył) - nowe opony (zrobione może z 1000 km) - przedni przewód hamulcowy w stalowym oplocie W gratisie daję: - starsza opone na tył z dętką - siatkę do bagażu lub na kask - komplet klocków na przód Link do ogłoszenia na oeliksie: http://olx.pl/oferta...D5-ID7lob1.html Kontakt tel 884924848 lub r.arent@bhppabianice.pl. Oczywiście dodam, że moto jest forumowe...kupione od forumowicza. Pozdro rav_lcj (rafał) Edytowane 9 Październik 2014 przez rav_lcj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Warmiak 131 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 43Siema wszystkim,niestety muszę sprzedac moją kochankę BMW F650ST z 1999 roku. Powód? Z powodów wyłącznie finansowych.Motek był cały czas serwisowany i jest całkowicie sprawny.Wyposaony jest w :- szybe turystyczną- podgrzewane manetki- tylni kufer (oryginał BMW)- boczne kufry (oryginały BMW)- tanbag ( oryginał BMW)- uchwyt na navi z logo BMW- gniazdo zapalniczkiZ rzeczy serwisowych:- regulacja zaworów- regulacja i pełen serwis gaźnika z wymiana popekanych membran ( oryginały BMW)- łożyska kół (przód i tył)- nowe opony (zrobione może z 1000 km)- przedni przewód hamulcowy w stalowym oplocieW gratisie daję:- starsza opone na tył z dętką- siatkę do bagażu lub na kask- komplet klocków na przódLink do ogłoszenia na oeliksie: http://olx.pl/oferta...D5-ID7lob1.htmlKontakt tel 884924848 lub r.arent@bhppabianice.pl.Oczywiście dodam, że moto jest forumowe...kupione od forumowicza.Pozdrorav_lcj (rafał)Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 26 minut temu, Warmiak napisał: 43 Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Że co? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 3 godziny temu, Warmiak napisał: 43 Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka oj chyba 44 2 godziny temu, Jarek napisał: Że co? taka gra logiczna chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 11 minut temu, ZWIERZ napisał: oj chyba 44 taka gra logiczna chyba Powiadasz gra. Zatem obstawiam 45. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2 minuty temu, Jarek napisał: Powiadasz gra. Zatem obstawiam 45. Mickiewicz pisał 44 wiec tego się trzymajmy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2 minuty temu, Pawel napisał: Mickiewicz pisał 44 wiec tego się trzymajmy. Z drugiej strony nie wiemy co autor miał na myśli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 10 minut temu, ZWIERZ napisał: Z drugiej strony nie wiemy co autor miał na myśli. Facetka od polskiego w 1991 też nie wiedziała ale ściemniała ze wie. Nie lubiłem zdziry. Ona mnie też. Ale jej się nie dało ujebac w trzeciej klasie wiec wypadło na mnie. Mam uraz do romantyzmu. 2 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 975 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 4 godziny temu, Warmiak napisał: 43 Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka No i ja to szanuję 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 1 godzinę temu, Pawel napisał: Mickiewicz pisał 44 wiec tego się trzymajmy. Nie lubiłem chłopa bo moja "zdzira" o mało mnie nie wykończyła psychicznie z powodu tego co se ten człowiek napisał, a nawet nie wiem jak i czym się "Inspirował"... On miał swoje wizje, a ona miała wizję tego co autor miał na myśli... i nie chciała dopuścić żadnej innej, aż nie przesiąkniemy tą jej wizją o jego wizji... Zatem nie godzę się na 4i4... 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 928 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj I tyle w temacietaptarapta 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 196 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj Żaden wieszcz nie pisał tych naszych szkolnych lektur całkowicie zdrowy na umyśle i wolny od używek oraz trzeźwy . Narkomani są od dawna aktywni zawodowo - kiedyś mówiło się na takiego "morfinista" co nie dyskwalifikowało go z tzw towarzystwa i nie rugowało z obiegu . A my to musieliśmy analizować i pisać jakieś mądre wypracowania na temat "co autor miał na myśli ..." . Jak to zrobić na trzeźwo i bez jarania co najmniej ? Ja nie wiem . 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj Dzisiaj sprawozdawcy sportowi jak wieszcze... często słyszę w komentarzu : "x" myślał, że "y" zrobi to czy owo. Takie to ludki czytające w umysłach na odległość... Wracając do czasów szkolnych - cieszę się, że już nie muszę zgadzać się z wizją wizji. Wolę tą mi bliższą zawartą w słowach w godzinach po 21:... jak ja cię szanuję... 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach