JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Zmarł Stanisław Mikulski. Każdego to czeka, dożył słusznego wieku, ale i tak przykro. Cytaty z jego ról pozostaną w naszej codzienności na zawsze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 483 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 J23 przestał nadawać 12 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) Był odcinek w którym latał jakąś beemą z koszem. O właśnie. Edytowane 27 Listopad 2014 przez agreSorek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 No, a jednak motocyklista... Tym bardziej szkoda. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Szkoda, bo gosc jest/był kultowa postacia. Nie tylko jako Kloss ale rowniez i Pan Samochodzik lub chociazby wujek dobra rada :) http://youtu.be/E9JoOh9fBR0 Był odcinek w którym latał jakąś beemą z koszem. O właśnie. BWM R71 Sahara choc podejrzewam, ze w filmie wystapily blizniaczo podobne M-72 radzieckiej produkcji. Ekspertem nie jestem. Poscig z tym dziobatym koszem to juz w ogole nie wiem od czego. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Tomasz 385 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Był gość i tyle. Szacun dla niego i jego dorobku! [*] Moja ulubiona para z tego serialu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mila1 3 368 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 [*] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Już od dłuższego czasu tak sobie myślę co to będzie jak odejdzie stara gwardia aktorska, np. taki Kobuszewski, Pokora, Kowalewski, Tym....Jest dużo dobrych młodych aktorów ale to już inny klimat, no i nie przebierają w produkcjach filmowych. Te nazwiska, które przewijają się już przez wiele lat na ekranach filmowych gwarantują jakiś poziom produkcji, w których występują natomiast Ci młodsi występują w czym popadnie. Większość Polskich produkcji ostatnich lat to po prostu żenada :-(. 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 To tak jak z autami i motkami. Te dawne budzą sentyment, a nowe czasem fajne, ale bez emocji. Coś w tym jest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Motocykle są jeszcze fajne ale nowymi samochodami już dawno przestałem się interesować. Są dla mnie równie pasjonujące co sprzęt AGD w moim domu ;-) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 483 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 O czym Wy tu naprawdę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 166 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 O czym Wy tu naprawdę? A bo jakoś tak temat zmigrował ;-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
nokian66 1 262 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Stara gwardia odchodzi, bohaterowie moich czasów ehhhh Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
leff 2 408 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Już od dłuższego czasu tak sobie myślę co to będzie jak odejdzie stara gwardia aktorska, np. taki Kobuszewski, Pokora, Kowalewski, Tym....Jest dużo dobrych młodych aktorów ale to już inny klimat, no i nie przebierają w produkcjach filmowych. Te nazwiska, które przewijają się już przez wiele lat na ekranach filmowych gwarantują jakiś poziom produkcji, w których występują natomiast Ci młodsi występują w czym popadnie. Większość Polskich produkcji ostatnich lat to po prostu żenada :-(. Trochę w tym prawdy Ven. Jednak o tym czy film dobry czy zły zależy od wielu czynników w tym także od postprodukcji. Doskonały montaż może uratować szitowo nakręcony film, a montaż nijaki położy każde (potencjalne) arcydzieło X muzy. A Mikulskiego szkoda… ostatnio katowałem "Stawkę…" na audiobooku. Nie muszę wspominać, że czytał J-23 i robił to świetnie… ehhh... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ARG 1 050 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Stara gwardia odchodzi, bohaterowie moich czasów ehhhh Coś w tym jest, jak patrzę na dzisiejsze seriale rozgrywające się w czasach ww2... żal.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 343 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Święte słowa. Tak jest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kwachu86 10 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 To tak jak z autami i motkami. Te dawne budzą sentyment, a nowe czasem fajne, ale bez emocji. Coś w tym jest. tak jak mówisz... poza tym pokój jego duszy [*] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Centrino 3 764 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 [*] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
madeo 24 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Już od dłuższego czasu tak sobie myślę co to będzie jak odejdzie stara gwardia aktorska, np. taki Kobuszewski, Pokora, Kowalewski, Tym....Jest dużo dobrych młodych aktorów ale to już inny klimat, no i nie przebierają w produkcjach filmowych. Te nazwiska, które przewijają się już przez wiele lat na ekranach filmowych gwarantują jakiś poziom produkcji, w których występują natomiast Ci młodsi występują w czym popadnie. Większość Polskich produkcji ostatnich lat to po prostu żenada :-(. Tak źle chyba nie będzie. Te g... ludzie zapomną, a z tych lepszych się coś powybiera. Widzieliście "Bogowie"? Jak dla mnie - to właśnie ten promyk nadziei. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Geoborek 447 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Takich ludzi długo się pamięta, pokój jego duszy [*] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 298 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2014 Stanisławie , będzie nam Ciebie brakowało ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jpfigo 52 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2014 Szkoda czlowieka,a z drugiej strony to czeka to nas wszystkich.jednych predzej drugich pozniej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2015 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach