*romek* 274 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 ...Gender ? :shock: ;) :D ... Pewnie chodziłeś/aś do męskiego liceum ;). Wiem, wiem, teraz "coming out" jest w modzie, ale zapewniam, że nie jestem żadnym farbowanym lisem tzn. lisicą. :D :D :D ...Nie obraz się,ale na tym zdjęciu wyglądasz dosłownie jak pół d...py zza krzaka. :P Hmm...zastanawiam się, czy po babsku strzelić focha :D :P Witaj. A co to za zioło na tym zdjęciu? Zioło takie, że nawet moto nie chciało stamtąd wyjeżdżać. ;) No w końcu!!! :D Wiesz, bo ja taka wstydliwa jestem :lol: 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 Hmm...zastanawiam się, czy po babsku strzelić focha :D :P Z powodu złego męskiego zachowania? Nie warto - wiesz ... niektórzy myślą, że są śmieszni, zabawni ... , nawet nie podejrzewają, że są nietaktowni .... :roll: Witaj! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kropka 2 515 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 Hmm...zastanawiam się, czy po babsku strzelić focha :D :P Zawsze można po męsku ... chcesz w ryj ;-) cześć 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 763 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 Witaj!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Wojbm6 482 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 (edytowane) Czesc! Milego uzytkowania B(edziesz)M(miala)W(ydatki)!! ;) Wyslano na poczcie. Edytowane 5 Kwiecień 2015 przez abwehry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 483 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2015 Znam człowieka ;-) Cześć Romek wysłano z nudów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
chalimon 54 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 HEJ!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Filip145 12 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 cześć :cool: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Aanis71 1 110 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 Cześć , oby do zobaczenia na babskim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DanielB 71 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2015 Teraz na pewno nie pojadę już na zlot.Nie dość,że będą się śmiali z ubioru to jeszcze kobiety chcą mnie bić. :oops: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
szefcunio 550 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Cześć romku z kapusty :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 372 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Cześć Romek! Dobrze Cie tu widziec :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 520 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Cześć Romek, masz avatar :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
*romek* 274 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Bardzo dziękuję za miłe przywitanie. :) Cześć Romek, masz avatar :) Super! Dzięki! I od razu lepiej się czuję, gdy mam "twarz". :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 520 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 Bardzo dziękuję za miłe przywitanie. :) Super! Dzięki! I od razu lepiej się czuję, gdy mam "twarz". :D No z tą "twarzą", to bym się tak nie rozpędzał :D 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
*romek* 274 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2015 No z tą "twarzą", to bym się tak nie rozpędzał :D No dobra, dobra...No to trzy badyle i ja w tyle :P 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2015 Powitac! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 117 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 Witaj Romka !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
TAGDB 275 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2015 No nieeeee ...i Ty tutaj :))) Powitać kolego Romku :) na babskim biorę wyrok koło Ciebie:) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Lipa 86 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2015 Witaj "wesoły Romek" Nie wiedziałem że i Kraków pod Zachodniopomorskie podciągnęli, ale że też Wam dali tablice ZK jak w Koszalinie to za to bym walnął focha :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jogi 1 263 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2015 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
oryginalny 370 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2015 hej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tireks 15 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2015 Hej "Romku" z łopianowego pola! :-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
GregorGS 1 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2015 cześć. fajne krzaczory znalazłaś ;] 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach