Pawel 44269 Zgłoś ten post Napisano sobota o 20:23 Ja zdążyłem a Ty.. podobno jeździłeś dziś wrażenia? czy skończyło się tylko na radości Falcona? Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu TapatalkaPóźno wyjechałem z domu więc nie było czasu na dalekie podróże, poza tym dzisiej nie było takiej wiosny jak wczoraj. Rzeczywiscie wpadłem do Falcona na pogaduchy a potem to normalnie, dwieście po mieście .Wkurza mnie kosa która przeszkadza wbijać wyższe biegi a poza tym za wcześnie hamuje, reszta w pizdeczke Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 21908 Zgłoś ten post Napisano sobota o 21:10 Późno wyjechałem z domu więc nie było czasu na dalekie podróże, poza tym dzisiej nie było takiej wiosny jak wczoraj. Rzeczywiscie wpadłem do Falcona na pogaduchy a potem to normalnie, dwieście po mieście .Wkurza mnie kosa która przeszkadza wbijać wyższe biegi a poza tym za wcześnie hamuje, reszta w pizdeczke Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu TapatalkaJeździj ma niższych, albo zdemontuj kosę A foty gdzie? Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 44269 Zgłoś ten post Napisano sobota o 21:37 Jeździj ma niższych, albo zdemontuj kosę A foty gdzie? Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu TapatalkaNie mam nic, następnym razem. Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach