Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2020 5 minut temu, Centrino napisał: Skonfigurowany przez mnie to wydatek ponad 90tysi. No fakt, do 100 jeszcze brakuje ale wszystkiego nie wybrałem Weźmiesz Pawła, to Ci załatwi taniej. Ma gadane 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2020 Skonfigurowany przez mnie to wydatek ponad 90tysi. No fakt, do 100 jeszcze brakuje ale wszystkiego nie wybrałem Jacek, czy kupiłeś kiedyś coś za kwotę wynikającą z kofiguratora? Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Centrino 3 764 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2020 5 minut temu, Pawel napisał: Jacek, czy kupiłeś kiedyś coś za kwotę wynikającą z kofiguratora? Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Nie bardzo 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FALCON 5 974 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2020 Dnia 19.12.2020 o 12:36, Centrino napisał: Nie bardzo A ta nowa pralka ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Centrino 3 764 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2020 21 minut temu, FALCON napisał: A ta nowa pralka ? Kufry dostałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2024 Które ciekawe? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 O cie piorun 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 17 minut temu, Pawel napisał: O cie piorun te słupki z taśmą są w zestawie ? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 18 minut temu, coolluk napisał: te słupki z taśmą są w zestawie ? No jasne, można za ich pomocą wyznaczyć kierunek kolejki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 18 minut temu, Pawel napisał: No jasne, można za ich pomocą wyznaczyć kierunek kolejki chciałbym ich użyć aby odgrodzić motocykl od biednych ludzi którzy mogliby wypalcować kieliszki do wina 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 465 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 A tankbag taki mały, nierozkładalny 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 18 minut temu, coolluk napisał: chciałbym ich użyć aby odgrodzić motocykl od biednych ludzi którzy mogliby wypalcować kieliszki do wina Na targu jeden gościu sprzedawał maść na szczury. Darł sie wniebogłosy: - Maść na szczury! Maść na szczury! No i jakiś facet podszedł i zapytał, jak ta maść działa, na co gościu odpowiedział, że łapie się szczura, smaruje go maścią i szczur zaraz zdycha. Facet zapytał o to, na cholerę komuś maść, jak już szczura złapie, bo przecież jak złapie, to go ukatrupi bez maści. Na co ten handlarz: - Można tak i można tak. Maść na szczury! 9 minut temu, Mario 6na9 napisał: A tankbag taki mały, nierozkładalny Mamy 21 wiek, kto to jeszcze w takie gadżety się bawi 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 646 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 E tam... nie ma piekarnika to gdzie Ania upiecze ciasteczka?taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 465 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 41 minut temu, Marcin N napisał: E tam... nie ma piekarnika to gdzie Ania upiecze ciasteczka? Ale ma maszynę do lodów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 646 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2024 A co to? środa?taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Wasze żarty są niesmaczne. .... niestety piątek, do środy daleko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 465 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 34 minuty temu, ZWIERZ napisał: .... niestety piątek, do środy daleko Czas za......la, ani się obejrzysz znów będzie piątek. Lepiej nastaw sobie przypomnienie 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 815 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Royal Enfield Himalayan Electric TFT Jestem jak chorągiewka w kwestii pojazdów elektrycznych. Z jednej strony uważam, że doskonale spisują się w ruchu miejskim gdzie zasięg 200-300 km dziennie jest wystarczający a ładowanie w moim przypadku to nie problem to już przy podróżowaniu na dalsze odległości hmmmm.Co w przypadku podróżowania na motocyklu ? Power banki w sakwach, rozstawiane panele słoneczne ? (Chociaż te najnowsze są już bardzo sprawne) Ale nie o tym , nie o tym …Bardzo mnie się podoba ten nowy Royal Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWysłane z iPhone za pomocą Tapatalkhttps://www.bikewale.com/royalenfield-bikes/himalayan-electric/images/royalenfield-himalayan-electric-tft-instrument-cluster1-644805/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Jest do tego jakaś cena? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 815 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 ₹ 7,00,000 - ₹ 8,00,000 Estimated PriceWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 2 minuty temu, gsdakar napisał: Bardzo mnie się podoba ten nowy Royal Ale taki brudny? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 815 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Błoto w sprayu 10,99 € łatwo się zmywa i nie zostawia zacieków Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 11 minut temu, gsdakar napisał: ₹ 7,00,000 - ₹ 8,00,000 Estimated Price 11 minut temu, Marcin_Krk napisał: Ale taki brudny? Dlatego cena jest od... do w zależności od tego jak brudny 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 815 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Ja będę obserwował Hindusów i kto wie,…♫ ♪Kto wie czy za rogiemNie stoją Anioł z Bogiem?Nie obserwują zdarzeńWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Royal Enfield Himalayan Electric TFT Jestem jak chorągiewka w kwestii pojazdów elektrycznych. Z jednej strony uważam, że doskonale spisują się w ruchu miejskim gdzie zasięg 200-300 km dziennie jest wystarczający a ładowanie w moim przypadku to nie problem to już przy podróżowaniu na dalsze odległości hmmmm.Co w przypadku podróżowania na motocyklu ? Power banki w sakwach, rozstawiane panele słoneczne ? (Chociaż te najnowsze są już bardzo sprawne) Ale nie o tym , nie o tym …Bardzo mnie się podoba ten nowy Royal Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWysłane z iPhone za pomocą Tapatalkhttps://www.bikewale.com/royalenfield-bikes/himalayan-electric/images/royalenfield-himalayan-electric-tft-instrument-cluster1-644805/Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA jak to ludzie jeżdżą elektrycznymi samochodami? może z motocyklem jest podobnie.. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach