Peterka 5 555 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2016 A mnie się akurat ta wersja Scramblera nie podoba, na pewno zawiecha lepsza ale stylu mniej ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 6 881 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2016 Jakoś te nowe motki tak z wyglądu to mi w ogóle nie leżą, jakieś takie wydumane kwadraciaki, A jeśli chodzi o scramblera to bardziej mi się podoba o taki :) , trochę starszy i oryginalny made in DDR 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 fajne tylko czemu wszystkie takie ciężkie taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gilby 1 115 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 a to co? Turystyczny gas gas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Wszystko niby gra. Ale nie ma tam żadnych hostess? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Wysłane za pobraniem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alien19999 248 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Wysłane za pobraniemCo to jest?wysłane z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Doodek 15 032 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 pewnie jak zwykle będzie za wysoki :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 323 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 14 minut temu, alien19999 napisał: Co to jest? wysłane z magicznego pudełka. Jeździec bez głowy. ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Peterka 5 555 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 19 minut temu, alien19999 napisał: Co to jest? To jest zdjęcie Yamahy T7, koncepcyjna wersja nowej małej Tenery :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 pewnie jak zwykle będzie za wysoki :(Ten w zielonej czapce? Wysłane za pobraniem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Chciałem tylko poinformować, że to ja dałem Pawłowi lajka. Paweł - to ja! :lol: 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 210 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Fajne to T7... tylko jak znam życie, tak może wyglądać mooooże rajdówka. Cywilny będzie "ugłaskany" spuchnie na wadze i tyle z fajnego motocykla... Obym się mylił. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 639 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 59 minut temu, Jarek napisał: Chciałem tylko poinformować, że to ja dałem Pawłowi lajka. Paweł - to ja! :lol: Chwalipięta :-P ciuś, ciuś. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 323 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 1 minutę temu, Pszemo napisał: Chwalipięta :-P ciuś, ciuś. A nawet kapuś. ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
leff 2 406 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 6 godzin temu, Pawel napisał: Wszystko niby gra. Ale nie ma tam żadnych hostess? Bo to Hiszpanki. Poszły się ogolić. :lol: 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 1 minutę temu, Pszemo napisał: Chwalipięta :-P ciuś, ciuś. Ludziska narzekali, że system nie widzi kto dał lajka, a ja tylko staram się na ile mogę to naprawić :P 1 minutę temu, Moto Troter napisał: A nawet kapuś. ;-) A Ty masz DL'a :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 323 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Teraz, Jarek napisał: Ludziska narzekali, że system nie widzi kto dał lajka, a ja tylko staram się na ile mogę to naprawić :P A Ty masz DL'a :P Zazdrośnik. :-P 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ARG 1 050 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Dalej nie ma nic co byłoby w stanie zastąpić DRZ :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
leff 2 406 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 2 godziny temu, ARG napisał: Dalej nie ma nic co byłoby w stanie zastąpić DRZ :/ ARG, ale to jest wątek o nowościach na targach motoryzacyjnych, a nie "Coś śmiesznego". :lol: 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 068 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2016 Ta nowa tenera:1) Mam nadzieję, że będzie tańsza od f800gs. Patrząc na ceny mt07 nie powinna kosztować więcej niż 35k, a przynajmniej nie było by to uzasadnione gdyby kosztowała.2) Nie odbiegnie zbytnio od konceptu (to yamaha nie honda więc jest szansa).Jak tak to bym miał cel wydatkowy na 2018 :-)Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2016 A Franio do gabloty :-D Wysłane za pobraniem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 068 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2016 5 godzin temu, Pawel napisał: A Franio do gabloty :-D Wysłane za pobraniem Na emeryturę jako wystawka w clubhausie f650gs.pl jak kiedyś taki powstanie :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ARG 1 050 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2016 Dnia 10.11.2016 o 00:27, leff napisał: ARG, ale to jest wątek o nowościach na targach motoryzacyjnych, a nie "Coś śmiesznego". :lol: Mógłbyś rozwinąć myśl? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 085 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2016 po połowie flaszki jacka wszystkie są wspaniałe , musiałem się odstresować . miałem przygłupa klienta ... Ducati scrambler jest tak samo śliczny jak bezużyteczny - kwintesencja motocykla do niczego . ale ideał posiadania czegoś pięknego na 2oo . zamiast kominka popieram . 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach