DawidS 1 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2016 Kupiłem nie taki przerywacz ten z dwoma wtyczkami jest właściwy ten z czterema kupiłem czy jest możliwość podlaczenia go tylko na dwa kable? Czy to spasuje? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zaczekaj 1 481 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2016 Przeczytałam ,, porywacze"... wytapatalkowano 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
imnariel 215 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Przeczytałam ,, porywacze"... wytapatalkowano ja też ;-D 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 A dziewczyny tylko o jednym, romantyczne porwania i te rzeczy... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dżony95 11 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 No bo najpierw musi być porwanie, żeby potem mógł przybyć rycerz na białym koniu :D PS. Mój 'rumak' jest biały - przypadek? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 409 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 No bo najpierw musi być porwanie, żeby potem mógł przybyć rycerz na białym koniu :D PS. Mój 'rumak' jest biały - przypadek? Dobrze, dobrze ..... , ale czy jesteś bogaty? ;) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Dobrze, dobrze ..... , ale czy jesteś bogaty? ;) Zaczyna sie. Zaraz tu Rzymka wpadnie i zobaczysz... ;) TapaTapaTapa!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 409 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Zaczyna sie. Zaraz tu Rzymka wpadnie i zobaczysz... ;) Ja? Ja jestem biedny - nic mi nie pokażą. Pokazują bogatym ... ;) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Nie bądź taki skromny, Twoje bogactwo to my ;) 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dżony95 11 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Dobrze, dobrze ..... , ale czy jesteś bogaty? ;) Bogaty jestem wewnątrz, gdyż nie hajs się liczy. Ale patrząc materialnie, to będąc studentem kupić za własne pieniądze motocykl i jechać nim na wakacje to można uznać za symbol bogactwa. :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 710 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Eeee... pewnie w karty wygrałeś, bo komuś się zapałki skończyły ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dżony95 11 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 (edytowane) 500+ robi swoje :) taki żarcik ... :D Edytowane 9 Czerwiec 2016 przez Dżony95 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rasta 1 605 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2016 Przepraszam, że przeszkadzam i przerywam konwersację, ale RC-2208 to chyba przekaźnik jest, a nie przerywacz. Co oczywiście implikuje co następuje: można go podłączyć na dwa kable, możesz sobie nawet wybrać dowolną parę. Tylko po co? Ej. dlaczego jestem "Strusie jajo"? ;( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 544 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2016 Ty jesteś "strusie jajo" a ja dalej nie jestem "wiesniakiem ze wsi", wot sprawiedliwość. Wytapatalkowane z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach