przemekdab 2 752 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 (edytowane) Zamierzam kupić nowy, więc ten może zmienić właściciela r1200gs, 2007 r, ca 88000 km, ABS drugiej generacji, dużo dodatków, serwisowany na bieżąco, bez wypadkowy, kupiłem w Niemczech od pierwszego właściciela 5 lat temu., rzadko tu ostatnio zaglądam więc lepiej tel. 600977479, cena 25000 pln, fotki mogę wysłać jak ktoś będzie zainteresowany Edytowane 7 Listopad 2020 przez przemekdab 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 8 381 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 Cena i foto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 752 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2020 4 minuty temu, coolluk napisał: Cena i foto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 25000 pln Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 752 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2020 (edytowane) Dodatkowe info: - ABS drugiej generacji, - RDC, - grzane manetki, - gmole SW-Motech, dolne i górne, - dodatkowe lampy boczne Led, - tempomat Wunderlich, - kufer centralny Apduro, - stelaże pod kufry boczne Apduro z nakładkami ułatwiającymi montaż sakw, - deflektor, - dodatkowe gniazdo zapalniczki, - poszerzenie stopki bocznej. Moto nie katowane w ciężkim terenie, pierwszy właściciel tylko asfalt, ja najczęściej asfalt, ewentualnie dojazd bocznymi drogami, szutrem. Edytowane 9 Listopad 2020 przez przemekdab Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach