KamilH 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2013 Witam Po spotkaniu z zajebistym kierowcą i lotach nad asfaltem w pełni szczęścia że przeżyłem i nawet nic nie złamałem poszukuję na chwilę bierzącą następujących części: Uchwyt obudowy kokpitu (metalowy) (46 63 7 655 838 ) Osłona lewa i prawa niby-zbiornika (niebieska, bez emblematów BMW) Błotnik przedniego koła niebieski Część dolna błotnika koła przedniego (46 61 2 350 000) Srebrna osłona lewa i prawa przednich migaczy Kierownica drążona pod grzane manetki śr. 22mm Obudowa kokpitu (46 63 2 346 396) Jak ktoś ma informację gdzie można by je ewentualnie nabyć (poza salonem oczywiście) też proszę o kontakt. Pozdrawiam Kamil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2013 Daj wieksza fotke jak mozesz. Motura sie posklada. Najwazniejsze, zes caly. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KamilH 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Hej Na zdjęciu nie ma nic ciekawego, po prostu poleciały wszystkie plastiki. Na szczęście lagi, półka itp. są całe. No i główne szczęście że mnie nic się nie stało, miałem na sobie zbroje a lądowanie bez niej sokńczyło by się chyba kiepsko... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 042 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 dobrze zes caly, ziomal!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach