j0k3r 2 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2016 Witam wszystkich! Rozglądam się za motorem BMW F 650 GS / GS Dakkar. Najlepiej z rocznika 2001-2004 (ograniczony budżet). Fajnie, gdyby motor był z Olsztyna lub okolic. Obiecuję, że motor zostanie oddany w dobre ręce :). Proszę o kontakt tu lub na grupie BMW F 650 GS Polska na Facebooku, gdzie też dodałem wpis o poszukiwaniu tego motoru. Pozdrawiam, Krzysiek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2016 Dakkara nie znajdziesz ;) Cześć. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2016 Za to Dakara... jak najbardziej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
j0k3r 2 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2016 Sorry za błąd ;) z Dakarami wiem, że ciężko no ale może się poszczęści. Tym lepszy dla mnie, bo jestem wysoki. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 523 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 Nie przepraszaj tylko szukaj, sezon trwa ;) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach