zulakmotoadv 104 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2021 (edytowane) Cześć Na przełomie maja i czerwca ruszyłem w kolejną podróż, celem stały się kraje wymienione w temacie. Tworzę właśnie z tego relacje. Póki co jest tyle co poniżej Zwiastun Odc.1 Edytowane 3 Sierpień 2021 przez zulakmotoadv 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 366 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2021 Jak zwykle zapowiada się bardzo ciekawie Wysłane z mojego 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 889 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2021 (edytowane) Dobrze przejechać osobiście i mieć punkt odniesienia do opowieści. Szkoda, że to już prawie 10 lat temu Szkoda... a może i dobrze, że wtedy, a nie obecnie . Edytowane 5 Sierpień 2021 przez lcoo 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2021 Tyle że nie moto- pasażerów za dużo. Ale jedziemy dalej.Ride, eat, sleep, repeat... 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zulakmotoadv 104 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2021 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2021 Super, świetny montaż, gratuluję Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 184 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2021 No, film pierwsza klasa. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zulakmotoadv 104 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2021 Chociaż na filmie nie wychodzę na nudziarza 8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zulakmotoadv 104 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2021 10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2021 Jak zwykle super bomba zajebiste filmidło, super montaż, przygoda i opowieść Kawałek (wykonawca, utwór.. może być od razu plik) z samego początku filmu, poproszę już tradycyjnie na maila Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
krzyzak 308 Zgłoś ten post Napisano 1 Listopad 2021 Superitas. Pierwyj sort! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zulakmotoadv 104 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2021 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 647 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2021 (edytowane) o ja pierdut... ale fajnie się oglądało znajome ścieżki ciesz się że w Sarandzie byliście przed sezonem, potem była masakra... zresztą na całym wybrzeżu tak było. W interiorze jednak zupelnie inny, przyjaźniejszy klimat i ludzie zdecydowanie bardziej życzliwi. patrząc na drogi którymi jechaliście, przyglądaj się dobrze miejscu, gdzie subframe łączy się z ramą główną, żebyś się nie zdziwił jak ja Edytowane 14 Grudzień 2021 przez Marcin N Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach