trolik 2765 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2021 9 godzin temu, dakarowy napisał: Wdzydze i Kaszuby to rozumiem, ale geograficznie wrzosowisko pomiędzy Jastrowiem, a Kłominem czy Bornym Sulinowem, to inna kraina Oj tam...:-) Wrzosów nigdy nie za dużo:-). pozdrawiam trolik 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5103 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2021 trolik. Nie jedziemy dalej?!! Moja żona uwielbia wrzosy. Zawsze mamy cały balkon doniczek na jesień. Zabrałem ją w ramach niespodzianki na wrzosowisko w Bornym. Była w niebie. Po powrocie okazało się że mam duże wrzosowisko 40 km od domu, Mostówka. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
trolik 2765 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2021 8 godzin temu, Mario 6na9 napisał: trolik. Nie jedziemy dalej?!! Moja żona uwielbia wrzosy. Zawsze mamy cały balkon doniczek na jesień. Zabrałem ją w ramach niespodzianki na wrzosowisko w Bornym. Była w niebie. Po powrocie okazało się że mam duże wrzosowisko 40 km od domu, Mostówka. To już koniec opowieści - za Okonkiem zaczyna się mój "komin", więc dalej pojechaliśmy już asfaltem. Jeśli chodzi o wrzosy to polecam okolice Okonka - na byłym poligonie (obecnie rezerwat) jest fajna trybuna z której widać hektary wrzosów. W ogóle cała okolica jest super!:-) podrawiam trolik 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach