KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 10 minut temu, xel napisał: Ja raz kupiłem kilo śrubek, żeby się załapać na smarta, wziąłem jedną, bo tyle potrzebowałem, a resztę odesłałem jako towar niezgodny z umową bo ważyły 995 g, a nie kilo. Ale cicho, bo się wyda. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gal 75 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 1 godzinę temu, Pawel napisał: Dobra cebula, zamawiasz na allegro po 5 sztuk żeby się złapać na smart a potem odsyłasz 4? W tym wypadku 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 492 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 Jajebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 391 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 7 godzin temu, xel napisał: Ja raz kupiłem kilo śrubek, żeby się załapać na smarta, wziąłem jedną, bo tyle potrzebowałem, a resztę odesłałem jako towar niezgodny z umową bo ważyły 995 g, a nie kilo. Ale cicho, bo się wyda. Dziwne , że Krakusy nie mają Nobla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 492 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 To frakcja ultra... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 540 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 Na dodatek nie z Krakowa Ja tu tylko mieszkam, na dodatek mniejsze pół życia Wytapatalkowane z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 29 minut temu, xel napisał: Na dodatek nie z Krakowa Ja tu tylko mieszkam, na dodatek mniejsze pół życia Niech zgadnę, na Kazimierzu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 540 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 Widać że się znasz... Przecież na Kazimierzu jest drogo!Wytapatalkowane z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 075 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 New steelworks?Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 56 minut temu, xel napisał: Widać że się znasz... Przecież na Kazimierzu jest drogo! Ale tu nie o drogo a o Twój charakter Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 436 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2023 Ja pierdole Weź nie pierdol, weź ...taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach