mygosia 2 801 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 Wspierajcie chłopaków z 4bikes :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Arthur71 2 675 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 (edytowane) Brać wybierać ;) Cena dotyczy rozmiaru 42, wieksze niedostępne. Przetestowane. Wspierać zawsze :) Edytowane 27 Styczeń 2012 przez Arthur71 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 747 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 Bajer, kupowałem w tej firmie buty Sidi dla córki, bezproblemów i szybko: http://www.riders4ri...enture?vmcchk=1 nie dziękuj tak bardzo, postawisz piwo i będzie ok. Przepraszam bardzo, popieprzyło mi się, kupowałem w http://4bikes.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 240 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 a gdzie oni mają sklep :?: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 747 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 (edytowane) chyba są z Bielska Białej, kupiłem prze internet, a wcześniej córka zmierzyła chyba w moto-akcesoriach Edytowane 27 Styczeń 2012 przez przemekdab Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
MTBiker 2 175 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 a gdzie oni mają sklep :?: 4bikes.pl? Bielsko Biała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mygosia 2 801 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 Koło mnie - dlatego warto ich wspierać :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 Masz udziały? Przyznaj się :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mygosia 2 801 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2012 Nie mam :) Ale dobrze jest mieć sklep motocyklowy z dobrymi cenami kilka km od domu ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
leff 2 406 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2012 Mierzyłem kilka dni temu Sidi Adventure w M-A. Cena mnie zabiła, ale buty są genialne. :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin 1 263 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 A do mnie dziś przyszły Sidi Clever Gore :D zabuliłem 830zł niecale :) jestem happy :D http://sputnik-team.pl/obuwie-turystyczne-buty-sidi-adventure-gore/p,201234 fajna cene na adventure mają ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Fajne japonki :-) Wygodne do chodzenia? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
leff 2 406 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Fajne japonki :-) Wygodne do chodzenia? Chodziłem tylko kilka minut po sklepie, ale gęba się radowała. :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 371 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Fajne japonki :-) Wygodne do chodzenia? bardzo :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Tym razem pytam poważnie :-) Mam teraz GAERNE G.FLOW teoretycznie z membraną. Do chodzenia są super tak samo jak do jazdy pod warunkiem że nie leje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 371 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Tym razem pytam poważnie :-) Mam teraz GAERNE G.FLOW teoretycznie z membraną. Do chodzenia są super tak samo jak do jazdy pod warunkiem że nie leje. mi się w nich chodzi dobrze. powaga. :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 240 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Tym razem pytam poważnie :-) Taaaa, jasne, Ty i poważnie buaaaahaahahaahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 mi się w nich chodzi dobrze. powaga. :lol: Dziekuje Agawu :-) Taaaa, jasne, Ty i poważnie buaaaahaahahaahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dziekuje Bajerku :-) Coś mie się wydaje że te japoneczki rodem ze starwars nie bardzo nadają się latanie perpedes :-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 371 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 Dziekuje Agawu :-) Dziekuje Bajerku :-) Coś mie się wydaje że te japoneczki rodem ze starwars nie bardzo nadają się latanie perpedes :-) fakt faktem, te butki za bardzo kozackie są - nie będa się komponowały z banditem :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 240 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 fakt faktem, te butki za bardzo kozackie są - nie będa się komponowały z banditem :lol: No Paweł do Bandita musi sprawić sobie nowe: :-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 śmieszne? :-D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 371 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 te to dopiero będą wygodne do chodzenia :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 371 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 śmieszne? :-D no przyznaj, że trochę na pewno :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 jedyneczki bym zgubił po pierwszym metrze :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agawu 1 371 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2012 jedyneczki bym zgubił po pierwszym metrze :-) a ujechałbys metr?? szacun :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach