coolluk 12 109 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 533 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2023 Megahiperzajebisty weekend. Piątek. Dzida z samego rana GS-em w stronę Zamościa. Oczywiście nie tak całkiem szybkostradą. W południe już na wodzie. Niedziela po południu. Powrót. Moto i kajaki w jeden weekend. Rewelacja. Ale......., najważniejsze było to że spędziłem ten czas ze wspaniałymi ludźmi. Dziś odstawiłem motocykl na zimowanie. 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 109 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2023 Na czym te pomidory tak ci wyrosły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 095 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2023 Na czarnoziemiu, Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 109 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2023 Tymczasem GKS TYCHY z Superpucharem Polski Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 533 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2023 Który to Ty? 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 788 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2023 2 godziny temu, Mario 6na9 napisał: Który to Ty? Ten w kasku, nie trudno poznać 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 533 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 Motocyklowym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 "Dziś odstawiłem motocykl na zimowanie." W jakim celu? Z jakiego powodu? Przysypiał w czasie jazdy? Pytałeś go czy chce? 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 095 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 13 minut temu, Seb napisał: "Dziś odstawiłem motocykl na zimowanie." W jakim celu? Z jakiego powodu? Przysypiał w czasie jazdy? Pytałeś go czy chce? - zimowania - nadchodzącej zimy - pewnie nie, to bmw - słyszysz głosy? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 1 minutę temu, Pawel napisał: - zimowania - nadchodzącej zimy - pewnie nie, to bmw - słyszysz głosy? - to nie niedźwiedź - od wielu lat nie widziałem prawdziwej zimy - dlatego się dziwię - tak, ale tylko czasami 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 095 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 Teraz, Seb napisał: - to nie niedźwiedź - od wielu lat nie widziałem prawdziwej zimy - dlatego się dziwię - tak, ale tylko czasami - jak nie dzwiedz to nie wiem - pa sie tu - czasem zdążają się awarie - weź cos pod język Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 2 minuty temu, Pawel napisał: - jak nie dzwiedz to nie wiem - pa sie tu - czasem zdążają się awarie - weź cos pod język - jak nie wiesz to nie rozsiewaj swojej niewiedzy na świat - nie wybieram się tam - nie w Tenere - dilera mi zamknęli 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 461 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 16 godzin temu, Mario 6na9 napisał: @Mario 6na9 gratulują super weekendu . Wielki dzięki za foty , teraz od razu pyk i oglądam Dziary na koszulce dają do zrozumienia , że HD Pan america niebawem nadjedzie 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 752 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 Eee... Ja ostatnie kilka dni to jakieś 1,5 baku przepaliłem jeżdżąc. Wprawdzie Ania coś tam brącha że ją stresuję, bo tamto siamto owamto... Ale tylko jej mówię żeby mnie nie denerwowała taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 533 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 4 godziny temu, Seb napisał: "Dziś odstawiłem motocykl na zimowanie." W jakim celu? Z jakiego powodu? Przysypiał w czasie jazdy? Pytałeś go czy chce? Starość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 684 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 StarośćTo który to.. rocznik tego.. motocykla? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 413 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2023 Wywiało mnie powyżej 1987m. Październik, zasadniczo po połowie, gdzie jest to białe gówno? 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 826 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2023 Byłem i ja.ride eat sleep repeat 14 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 826 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2023 A półka niżej na godzinę piątą od Żubra to nie Belvedere?Zacząłem się doktoryzować z tematu i to raczej nie Belvedere, ale raz słowiańska ride eat sleep repeat 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2023 Zacząłem się doktoryzować z tematu i to raczej nie Belvedere, ale raz słowiańska ride eat sleep repeatTo jest proszę Pana wódka Berezka Biała.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 826 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2023 Takie okoliczności przyrody...ride eat sleep repeat 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 095 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2023 Wybrałeś się na Ratuszową 1/3? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 533 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2023 8 minut temu, Jezier napisał: Takie okoliczności przyrody... Kampinos?!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 826 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2023 Trochę dalej ride eat sleep repeat 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach