Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 Idzie nowe Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 Zamówione? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 16 minut temu, Marcin_Krk napisał: Zamówione? Nie Ale dzwonił typek z Inchcape i zapraszał na premierę z opcją zostawienia obecnego motocykla w rozliczeniu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 1 minutę temu, Pawel napisał: Nie Ale dzwonił typek z Inchcape i zapraszał na premierę z opcją zostawienia obecnego motocykla w rozliczeniu. No to bierz... Zostaw mu ktm'a i jakoś się dogadamy... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 Wymyślili z tym krzyżykiem... może jeszcze rzęsy dokleić i będzie komplet... Mam pomysł na wersję po lifcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 Godzinę temu, Pawel napisał: Nie Ale dzwonił typek z Inchcape i zapraszał na premierę z opcją zostawienia obecnego motocykla w rozliczeniu. Patrz k..., do mnie nie dzwonił 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2023 Patrz k..., do mnie nie dzwonił Raczej nic nie tracisz, ceny odkupu jakie proponują są dalekie od rykowych Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Wymyślili z tym krzyżykiem... może jeszcze rzęsy dokleić i będzie komplet... Mam pomysł na wersję po lifcie Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMoże to do dżipa nawiązanie Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2023 Dnia 22.09.2023 o 09:02, Pawel napisał: Masz do sprzedania? Do gotowania " zupy" by się przydał. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2023 Takie cuda będą https://motogen.pl/plotki-o-nadchodzacym-bmw-r-1300-gs-zawieszenie-funkcja-jakiej-jeszcze-nie-bylo/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2023 Takie cuda będą https://motogen.pl/plotki-o-nadchodzacym-bmw-r-1300-gs-zawieszenie-funkcja-jakiej-jeszcze-nie-bylo/Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa szczęście to tylko plotki Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2023 No to można konfigurować https://www.bmw-motorrad.pl/pl/models/adventure/r1300gs.html?context=smfbxq&tl=soc-face-sr13-pro-mn-.-.-socabcde-.-.-e487cc74db85&fbclid=IwAR2p71CrrTLWru_qGHQGpvyavqE0robik-iNDfywZZFQaNVkTUBVDKPEIEoWysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2023 https://www.facebook.com/reel/706698801499754?s=yWDuG2&fs=eWysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2023 Oho! Wreszcie Moto na miarę tego forum! Połączenie DL-a z GS-em Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2023 Mieszasz systemy walutowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2023 41 minut temu, Pawel napisał: Mieszasz systemy walutowe Z czegoś trzeba żyć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 Złoty a skromny https://www.bmw-motorrad.pl/pl/models/adventure/r1300gs/option719-tramuntana.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 28 minut temu, coolluk napisał: Złoty a skromny https://www.bmw-motorrad.pl/pl/models/adventure/r1300gs/option719-tramuntana.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A to historia , motocykla nie ma, a silnik wyje 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2023 Bajery do pooglądania na dobranoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2023 Jedna gleba i lista płac długa i boląca. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2023 Jedna gleba i lista płac długa i boląca. No co ty lekki, zgrabny, obniżający zawieszenie - co może pójść nie tak ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2023 19 minut temu, coolluk napisał: No co ty lekki, zgrabny, obniżający zawieszenie - co może pójść nie tak ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ze schowkiem na duży telefon 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2023 Jak tam wsadzisz Iphone to i od razu coś ugotujesz Pewnie bedzie jakas przystawka z Touratecha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2023 (edytowane) 54 minuty temu, coolluk napisał: Jak tam wsadzisz Iphone to i od razu coś ugotujesz Pewnie bedzie jakas przystawka z Touratecha pod warunkiem , że kupisz aplikację do sterowania przystawką za 1000 $ z dożywotnią gwarancją . Czego się nie robi dla poprawy jazdy Ale może dywanik jest w gratisie Edytowane 13 Październik 2023 przez ben Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2023 17 godzin temu, coolluk napisał: Pewnie bedzie jakas przystawka z Touratecha Z Thermomixa 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach