mario2007 2 158 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2023 Nigdy mandatu nie zapłaciłeś ? Ja w Polsce nie zapłaciłem od chyba 10-11 lat , jak mi zabrali prawko to sąd orzekł grzywnę - ale to było chyba w 2016 roku . Ostatni austriacki jest moim trzecim w tym kraju , poprzedni zapłaciłem za 120/100 na Brenner Autobahn sześć lat temu jadąc w to samo miejsce / 90 eurasów/ . Pierwszy był w 2008 - wracałem z Czarnogóry i zapłaciłem 25 euro w Drassenhoffen , ostatniej wiosce w Austrii . Kiedyś to opowiadałem na zlocie - "mądrość" austriackiego policmajstra nadaje się na scenę z filmu . Mandat jest płatny po połowie z innymi uczestnikami "wycieczki" - taka była umowa . Chyba potaniały mandaty albo inne "województwo" ma inny cennik . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 3 998 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2023 Dnia 6.07.2023 o 20:06, mario2007 napisał: Nigdy mandatu nie zapłaciłeś ? Ja w Polsce nie zapłaciłem od chyba 10-11 lat , jak mi zabrali prawko to sąd orzekł grzywnę - ale to było chyba w 2016 roku . Ostatni austriacki jest moim trzecim w tym kraju , poprzedni zapłaciłem za 120/100 na Brenner Autobahn sześć lat temu jadąc w to samo miejsce / 90 eurasów/ . Pierwszy był w 2008 - wracałem z Czarnogóry i zapłaciłem 25 euro w Drassenhoffen , ostatniej wiosce w Austrii . Kiedyś to opowiadałem na zlocie - "mądrość" austriackiego policmajstra nadaje się na scenę z filmu . Mandat jest płatny po połowie z innymi uczestnikami "wycieczki" - taka była umowa . Chyba potaniały mandaty albo inne "województwo" ma inny cennik . i po co to tak rozpamiętywać 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 293 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2023 https://www.scigacz.pl/Polacy,znalezli,sposob,na,unikanie,mandatu,Chodzi,o,sytuacje,gdy,trzeba,wskazac,kierowce,pojazdu,Na,czym,polega,trick,48050.html?fbclid=IwAR0fb-btqR3wK-1zuevfnVvzVACx6P7uAYTCPa6n53l7q5OqGCsA0SP4uVk Tak nie wolno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 158 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2023 Nie wolno więc jeszcze dwa zapłaciłem - 40 + 55 eurasów . W przyszłym sezonie ja nie prowadzę do Włoch , małżonkę wsadzam za kierownicę . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 562 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2023 Nie wolno więc jeszcze dwa zapłaciłem - 40 + 55 eurasów . W przyszłym sezonie ja nie prowadzę do Włoch , małżonkę wsadzam za kierownicę . Co to jest, ja w sumie dzień po dniu, w naszym pięknym kraju, zapłaciłem oststnio sporo więcej niż Ty w jakichś tam "Włochach" cza umić jeździć, a nie memlasić Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 158 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2023 Ja absolutnie nie narzekam , również uważam że nas po prostu kroją mandatami w Polsce w stosunku do zarobków i chyba nic tego nie zmieni. A młodzież w żółtych megankach seriami traci życie - nie tędy droga moim zdaniem . Miałem takie auto i ono naprawdę nie wybacza - jak braknie umiejętności to ... . Ja swego czasu zwiedziłem chyba wszystkie tory w Polsce /nawet z koleżanką małżonką/ i do tego to się super nadaje . Nie mam żalu , po prostu nie uważałem widać wystarczająco i trzeba płacić. U nas było by razy cztery i to jest słabe. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 293 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2023 Żeby nie płacić Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 355 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2023 Uwaga chłopaki na ... https://autokult.pl/do-wiezienia-za-tablice-rejestracyjna-w-zycie-wchodzi-surowe-prawo,6946422946261856a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 293 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2024 Skończyło się rumakowanie w CZ Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 562 Zgłoś ten post Napisano 6 Styczeń 2024 Skończyło się rumakowanie w CZ Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu TapatalkaWidać bywają.. albo strasznie chcą być od nas lepsi trudno.. nie będziemy tam jeździć.. też Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaRower to jednak dobra rzecz.. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaA i w błocie pociągnie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 293 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2024 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 562 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2024 Uff.. to dzisiaj jeszcze się uda Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 014 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2024 7 godzin temu, dakarowy napisał: Uff.. to dzisiaj jeszcze się uda Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Znaczy dziś trzeba wracać do domu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 322 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2024 Wracaj lasem. Słyszałem że nie ma przepisów wykonawczych więc na razie chyba luzik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 603 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2024 Nasze złoty stracą na atrakcyjności Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 603 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2024 …albo będą bardziej emocjonujące Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach